Zuiderzee(buiten)Museum Medewerkers: bedankt voor het seizoen 2020!

Dit jaar in Enkhuizen komen wonen. Gelijk aangemeld als Vriend van Het Zuiderzeemuseum: maar €25/50 (persoon/gezin) per jaar!
Sindsdien probeer ik minimaal één maal per week even binnen te lopen, en als er vrienden en familie op bezoek komen moeten die er aan geloven: kom op, mee naar het museum. Kortom een geweldig seizoen gehad in het Museum en ik heb op deze site daar regelmatig verslag van gedaan. Kijk maar!

Vandaag was het de laatste dag dat het museum in het seizoen open was, dus ik liet de gelegenheid niet voorbij gaan om toch nog even de sfeer te snuiven. En ik realiseerde mij dat de bezoeken aan het meest bijzondere museum van Nederland alleen elke keer zo plezierig was omdat er altijd medewerkers zijn die er voor zorgen dat je geïnformeerd, geholpen en je gastvrij ontvangen voelt.

Daarom heb ik een collage van alle medewerkers die ik vandaag (tussen drie en vijf vanmiddag) tegen het lijf ben gelopen in een ere-galerij op te nemen! Bedankt, en tot volgend jaar 2 april 2021!